ŽKK Čelik BH. Telecom sutra igra protiv ekipe Orlovi

U Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici Uprava ženskog košarkaškog kluba Čelik BH. Telecom održala je press konferenciju kojom je najavila 8. kolo Lige 12 Prvenstva BiH.

Utakmica osmog kola se igra u Zenici, u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” sa početkom u 18:30 sati.

Prisutnima su se obratili predsjednica Upravnog odbora kluba Senaida Tabić, trener Arnel Mujaković i košarkašica ženskog kluba Čelik BH Zerina Kadić.

Prva se obratila predsjednica Upravnog odbora ŽKK Čelik BH. Telecom Senaida Tabić:

– Iza nas je stotinjak utakmica u svim starosnim uzrastima. Iznjedrili smo veoma dobre košarkašice i generalno smo zadovoljni.U klubu vlada odlična atmosfera i sa igračicama i sa trenerom.

Trener ŽKK Čelik BH. Telecom Arnel Mujaković obratio se riječima:

– Mi smo prošlo kolo igrali protiv Jedinstva gdje smo nakon produžetaka izašli kao pobjednici. Nismo bili zadovoljni pokazanom igrom u toj utakmici, ali smo radili na svojim greškama. Sutra igramo utakmicu protiv Orlova sa početkom u 18:30 sati. Ako uspijemo zatvorili Marinu Ristić, koja je njihov glavni adut, siguran sam da ćemo pobijediti. Pozivam sve navijače da nam budu podrška i naš vjetar u leđa jer nam to puno znači.

Košarkašica Čelika Kadić Zerina osvrnula se na prošlu utakmicu i kazala da će greške koje su imali u prethodnoj utakmici sutra zasigurno popraviti, te se nada da će ostvariti kvalitetan rezultat.

Podsjećamo, ekipa Orlovi je drugoplasirana sa šest pobjeda i jedina ekipa bez poraza.

Na kraju press-konferencije Uprava kluba je medijskim partnerima uručila zahvalnice i poklone za njihovo redovno izvještavanje i medijsko praćenje.

zenit.ba

Prethodna objavaSljedeća objava