Trostruka pobjeda zeničkih odbojkašica OK Block out

Odbojkašice zeničkog kluba “Block out” ostvarili su trostruku pobjedu, i to u predpionirskoj i pionirskoj kategoriji.

Uprava kluba je zadovoljna učinkom zeničkih odbojkašica, te su se obratili sa riječima:

– Pripremali, dogovarali se i uigravali. Osjetili smo da možemo do samog kraja, te smo hrabro, pametno i odlučno krenuli po ono što nam pripada. Pristup, motiv, predanost i požrtvovanost na svakom treningu doveli su nas do trostruke pobjede protiv OK “Breza” Breza u predpionirskoj i pionirskoj kategoriji. – Prije početka utakmice sve je bilo spremno za veliko slavlje. Ostalo je još samo da na terenu dokažemo da smo bolja ekipa. Režirali smo uvjerljive pobjede od 2-0 u predpionirskoj i 2:1 u pionirskoj kategoriji ekipe koje su vodili trenerice Majra Hasanica i Nejla Kahrić, te u prepunoj sportskoj dvorani Breza dokazali da trud, rad i zalaganje daje rezultat, rekao nam je Haris Hasanica, predsjednik OK BLOCK OUT Zenica.

Za ovaj zenički klub vlada veliko interesiranje, a oko nekih 100 djevojčica i 30 dječaka trenira u omladinskim pogonima, iz kojih ovaj klub crpi svoje selekcije.

– Naše zeničke odbojkašice sada očekuju novi izazovi. Ovim putem čestitam odbojkaškom klubu “BREZA” Breza na fer i korektnoj igri – rekao je Hasanica.

zenit.ba

Prethodna objavaSljedeća objava