NK Čelik: Kampanja “Dokaz vjernosti”

Statut NK Čelik Zenica zasnovan je na članskom modelu, što znači da NK Čelik funkcioniše na principima dostupnosti, demokratičnosti i transparentnosti, a najvažnije izvršne organe, tj. Upravni i Nadzorni odbor biraju upravo članovi kluba koji su redovno izvještavani o planovima i rezultatima kluba. NK Čelik

Zenica jedini je klub u regionu koji funkcioniše na ovaj način.

Uskoro će krenuti kampanja učlanjenja navijača i simpatizera u 2023. godinu pod sloganom „Dokaz vjernosti“.

Čeliku, kao klubu koji se trenutno nalazi u procesu stabilizacije i ozdravljenja, članstvo donosi velike benefite i pogodnosti. Otvara vrata novim sponzorima, usko djelovanje sa svojim članovima i ostvaruje veliku bazu navijača na jednom mjestu.

Članstvo u Čeliku je nešto drugačije od drugih klubova. Biti član kluba po automatizmu znači biti vlasnik Nogometnog kluba Čelik, jer svaki punoljetni član čini najviši klupski organ – Skupštinu.

Ovim putem Vas molimo da na svojim mrežama distribucije, u svojim mogudnostima, ispratite kampanju učlanjenja u Nogometni klub „Čelik“ Zenica. Zaista, to bi bila velika podrška našem klubu, te svojevrstan dokaz da i vi podržavate najpozitivniju priču u gradu Zenici, te ozdravljenje i stablizaciju najvedeg simbola u našem gradu.

Unaprijed smo Vam zahvalni te se nadamo dugoročnoj saradnji!

Prethodna objavaSljedeća objava