U ponedjeljak Prvi FuckUp Nights Zenica

Društveno neodobravanja koje se povezuje sa pojmom neuspjeha, kako u bosanskohercegovačkom društvu, tako i globalno, prisutno je u svim sferama života – od odrastanja, preko obrazovnog sistema, do poslovnog okruženja.

Međutim, lekcije koje se izvlače iz takvih životnih situacija najbolji su način građenja uspješnih životnih i poslovnih priča.

Vođeni idejom demistifikacije padova i neuspjeha grupa mladih ljudi odlučila se za pokretanjem FuckUp Nights platforme i u Zenici, nakon nekoliko godina uspješnog održavanja u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli.

FuckUp Nights, jedna je od najuspješnijih globalnih motivacijskih platformi, nastala 2012. godine u Mexico City-u danas se održava u više od 200 gradova u 66 zemalja širom svijeta, sa preko 800 globalnih događaja godišnje. Platforma je nastala sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspjeha promijeni i neuspjeh postane sastavni dio procesa građenja uspješnih poslovnih priča.

Prvo izdanje zeničkog FuckUp Nights održat će se u ponedjeljak, 12.12.2022. godine, sa početkom u 18:00 sati u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici. Očekuju Vas četiri uspješna govornika/ce koji će Vam ispričati svoju priču o (ne)uspjehu i naučenim lekcijama nakon čega slijedi Q&A sesija: Robert Jonjić, član Upravnog odbora NK Čelik, Nina Bijedić – Mujanović, direktorica „Vispak“, Anela Zorlak, osnivačica genetičkog savjetovališta „Genetika.ba“ i Mirza Begović, režiser, pisac i autor filma „Amanet“.

Više informacijama o govornicima/cama možete pronaći na zvaničnoj FB stranici ili Instagram stranici FuckUp Nights. Karte za događaj dostupne su putem sistema KupiKartu.ba. Cijena pojedinačne karte iznosi 9.54 KM.

Karte možete kupiti OVDJE.

FuckUp Nights Zenica jedan je od rijetkih događaja u Bosni i Hercegovini koji je u potpunosti tumačen na znakovni jezik, sa ciljem omogućavanja jednakih prilika za sve članove/ice našeg društva, uključujući i osobe sa teškoćama.

Prethodna objavaSljedeća objava