Frizerland Zenica: U novom ruhu na staroj adresi!

Frizerland poslovnica u Sarajevskoj 35, u ponedjeljak je svečano osvanula u novom ruhu, obogaćena još većom ponudom profesionalne opreme i kozmetike za frizerske i kozmetičke salone, ali i kućnu upotrebu.

Povodom otvorenja ove poslovnice u renoviranom prostoru s još većom ponudom, Frizerland je pripremio poseban popust za svoje kupce u Zenici: 20% popusta na cjelokupnu ponudu, 10% na salonski namještaj, te 5% na prestižne Dyson proizvode, i to sve do 10.12.2022.!

Svečanom otvorenju svakako je doprinijelo i predblagdansko/ predpaznično ozračje i raspoloženje, a Frizerland je time u pravo vrijeme svojim kupcima ponudio niz mogućnosti za blagdansku kupovinu i darivanja.

Frizerland maloprodajna trgovina u Zenici peta je poslovnica u vlasništvu poduzeća Frizerland d.o.o., pored centralne poslovnice u Vitezu, te poslovnica u Tuzli, Sarajevu (Importanne centar) i Banjoj Luci (Mercator Centar Borik).

U zeničkoj trgovini, beauty profesionalci, ali i svi ljubitelji profesionalne kozmetike i opreme moći će pronaći sve top proizvode, bestsellere i novitete iz Frizerlanda, i to od brendova kao što su: Cocochoco, Matrix, Wahl, Moser, Ardell, Proraso, Olivia Garden, Termix, Depilève, CND, Black Professional Line, Young, Elfa Pharm, GammaPiu, Fonex, RedOne, Redist, Afrodita Professional i mnogi drugi.

Kupci mogu posjetiti Frizerland trgovinu u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9-17 h, te subotom od 9-15 h.

Ljubazno Frizerland osoblje kupcima stoji na raspolaganju za svu pomoć i upite, kako u trgovini, tako i putem kontakata:  tel: +387 32 249-100, mob/ viber/ whatsapp: 063 683 627, e-mail: [email protected]

U galeriji pogledajte fotografije s otvorenja (ponedjeljak, 5.12.2022.).

Posjetite renoviranu Frizerland poslovnicu u Sarajevskoj 35, i iskoristite odlične popuste do 10.12.2022.!

zenit.ba

Prethodna objavaSljedeća objava