Agencija 072MEDIA: Oglašavajte se na led displeju, stani tamo gdje te svi vide!

U Zenici je sa radom počela Agencija za promociju “072MEDIA”, koja se nalazi na adresi Kamberovića čikma bb, odnosno u sklopu Atletskog stadiona na Kamberovića polju.

Uprkos kiši i lošem vremenu, Kamberovića polje je krcato pješacima

Agencija za promociju „072MEDIA“, između ostalog, nudi vam oglašavanje putem LED displeja koji se nalazi na najfrekventnijoj pješačkoj zoni u Zenici na top lokaciji – Kamberovića polju po cijeni već od 200 KM mjesečno.

Velika frekvencija pješaka koji prolaze ovom pješačkom zonom bilo da idu u centar grada, šoping centar, na brojne sadržaje u “Areni”, sportske događaje na Atletskom stadionu, odlaze na šetnju Kamberovića poljem, odlaze rekreativno na jedan od sportskih terena na Kamberovića polju predstavlja najbolju lokaciju za vidljivost vaše reklame.

Ogromna cirkulacija pješaka, dnevno između 30.000 i 50.000, uzrokovana je i brojnim sportskim kolektivima koji organiziraju treninge na sportskim terenima, ali i roditelje djece koju dovode na treninge. Pored toga, ova lokacija idealna je i zbog svih građana Zenice koji koriste Kamberovića polje kako bi došli do Autobuske stanice.

Oglašavanje LED DISPLEJ Zenica

U neposrednoj blizini displeja je i veliki ugostiteljski objekat sa ljetnom baštom koja gleda u pravcu displeja. Displej je dvostran, dimenzija 960 x 1600 mm, pa vašu reklamu vide pješaci iz oba pravca bilo da se kreću iz pravca šoping centra ili sa mosta od Autobuske stanice.

U ponudi su tri paketa oglašavanja i to STANDARD (1.000 prikazivanja dnevno – 30.000 prikazivanja mjesečno), PROMO(2.000 prikazivanja dnevno – 60.000 prikazivanja mjesečno) i FULL (3.000 prikazivanja dnevno – 90.000 prikazivanja mjesečno). Odobravamo i popust ukoliko se odlučite na dugoročnije oglašavanje ili zakup reklame i na portalu 072info, a detaljnije informacije možete pronaći na web stranici www.072MEDIA.com.

Za više informacija kontaktirajte broj telefona +387 61 618 772, a ponudu možete zatražiti i putem e-maila: [email protected].

Prethodna objavaSljedeća objava